Τρόποι Πληρωμής

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί για να πληρώσετε τις παραγγελίες σας στο Geekmart.gr:

1.  Αντικαταβολή . Μέσω αντικαταβολής, αποπληρώνεται την παραγγελία σας στον υπάλληλο της Courier που θα παραδώσει το πακέτο σας .

Σε περιπτώσεις παραγγελιών με μεγάλο κόστος, μπορεί να χρειαστεί προπληρωμή μιας μικρής εγγύησης μέσω κατάθεσης σε τράπεζα, ή Paypal, για κάλυψη της περίπτωσης μη-παραλαβής.

 – Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,50 € .

 2.  Πληρωμή μέσω paypal: Μέσω της πλατφόρμας ασφαλών πληρωμών (Paypal.com) μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

– Σε αυτη την περίπτωση, επιβαρύνεστε με το 3% της καθαρής τιμής του αντικειμένου, που κρατάει το Paypal ως προμήθεια συναλλαγής.

3.  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό .

   Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να την εξοφλήσετε μέσω τραπεζικής κατάθεσης, η τραπεζικής μεταφοράς μέσω E-Banking στον λογαριασμό της εταιρίας μας στην Alpha Τράπεζα.

Μετά την κατάθεση χρημάτων πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήστε μας τηλεφωνικά στο 2810762324 ή στέλνοντας ένα email με τον κωδικό συναλλαγής για να πιστοποιηθεί η ολοκλήρωση της μεταφοράς των χρημάτων..

Σημαντικό!: Έχετε περιθώριο 2 εργάσιμες ημέρες να εξοφλήσετε μέσω κατάθεσης, παραγγελίες που έχουν αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Μετά το πέρας του διαστήματος αυτού, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία σας, χωρίς άλλη προειδοποίηση.

        Οι λογαριασμοί διαθέσιμοι προς κατάθεση είναι:

        Alpha Τράπεζα – Αριθμ.Λογ/μου: 788002002015062

        IBAN: GR 6201 4078 8078 8002 0020 1506 2 
Δικαιούχος : Κανιαδάκη Ιωάννα

4.  Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Τέλος, μπορείτε να εξοφλήσετε τις παραγγελίες σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της πλατφόρμας διαδικτυακών πληρωμών της Alpha Bank και γίνονται δεκτές  πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ολοκληρωμένη θεωρείται μια πληρωμή, μόνο όταν φανούν τα χρήματα στον λογαριασμό της εταιρίας μας, κάτι που μπορεί να καθυστερήσει την αποστολή των προϊόντων για μερικές ημέρες.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

close